0495 54 04 55

Tarieven & vergoedingen

Tarieven Orthodontistenpraktijk Weert

De tarievenlijst van 2019 kunt u vinden op:

https://puc.overheid.nl/nza/doc/PUC_216510_22/1/ 

 

Vergoeding door zorgverzekeraars

Vergoeding van de orthodontische behandeling door zorgverzekeraars kunnen per verzekeraar en per aanvullend pakket sterk verschillen. Wij adviseren u van tevoren goed te informeren. Op www.vergelijkmondzorg.nl vindt u actuele informatie. Tevens kunt u aan de balie assistente om informatie vragen, deze kan u direct informeren over de kosten en vergoeding.

Zorgsom Blauw

 

[algemene-afbeeldingen] - 20161124-Infomedics_logo_2017_1

Samenwerking met Infomedics
In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. 

Website Infomedics
Op de website van Infomedics kunt u veel zaken snel en eenvoudig regelen. U hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de servicedesk en kunt u uw zaken regelen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Wilt u een betalingsregeling treffen of de status van een betaling controleren, dan raden wij u aan dit direct via de website van Infomedics te regelen. www.infomedics.nl 

Uw gegevens zijn veilig
Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest u op www.infomedics.nl/privacy.

Wat staat er op uw zorgrekening?
Uw rekening is opgebouwd uit de verrichtingen die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd. Bij elke verrichting hoort een vast tarief dat door de Nederlandse Zorgautoriteit is vastgesteld.

Status van uw betaling controleren
Ga naar www.infomedics.nl. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul het 13-cijferig nummer dat op de rekening staat in en controleer of uw rekening is betaald.

Betalingsregeling treffen
Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelen betalingsregeling Infomedics of neem contact op met de Servicedesk van Infomedics, zij kunnen u helpen met een betalingsregeling. 

Overige vragen
Heeft u een andere vraag, kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen op de website van Infomedics. De kans is groot dat u daar al het antwoord vindt op uw vraag.

Contactgegevens Infomedics
Maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.
Telefoonnummer: 036- 20 31 900
www.infomedics.nl