0495 54 04 55

Werkwijze

Eerste consult

Een eerste afspraak bestaat uit een gesprek met de orthodontist. Tijdens dit gesprek worden de mogelijkheden bekeken en samen met u uw wensen  en de eventuele behandeling besproken. Afhankelijk hiervan wordt gezamenlijk  bepaald of er wel of niet zal worden gestart met de behandeling.

U blijft gedurende de eventuele verdere behandeling, onder begeleiding van dezelfde orthodontist met wie u het eerste gesprek voert. Dit betekent dat alle afspraken bij dezelfde orthodontist op een vaste dag gepland worden. Binnen onze praktijk vinden wij het erg belangrijk dat er vooraf een duidelijk advies wordt gegeven in een persoonlijk gesprek zodat het voor u duidelijk is hoe de eventuele behandeling eruit zal zien.

De website vergelijkmondzorg.nl geeft u een overzicht van de vergoedingen voor aanvullende verzekeringen. Voordat eventueel vervolgafspraken worden gemaakt, worden de kosten van het onderzoek, de te plaatsen apparatuur en de behandelingskosten met u doorgenomen. Dit om u te informeren over alle aspecten van een orthodontische behandeling.

Wilt u een afspraak voor een eerste consult maken dan kunt u zich aanmelden via de website www.orthoweert.nl/aanmelden.

U ontvangt dan een uitnodiging via de mail.